045 541 02 32
Menu

Cruise naar Cadiz, het onderschatte wonder van Andalusië

Info

Cruise vanuit Cadiz, het onderschatte wonder van Andalusië

Cruise naar Spanje en maak een stop in de populaire haven van Cadiz. Het is misschien wel de oudste voortdurende bewoonde stad in West-Europa.

Waarom een cruise naar Cadiz?

 • Kathedraal van Cadiz, de grootste blikvanger van de stad aan het sfeervolle Plaza de la Catedral plein
 • Torre Tavira, historische uitkijktorens met prachtig uitzicht op de stad
 • Museo de Cadiz, archeologisch museum over 3000 jaar geschiedenis van de stad
 • Teatro Romano, op één na grootste Romeinse theater ter wereld
 • Parque Genovés, wondermooie botanische tuin
 • Mercado central, leuke overdekte versmarkt
 • Castillo de Santa Catalina, middeleeuws kasteel met geweldig uitzicht vanaf de oude vestingsmuur
Lees meer
Verberg

Het onderschatte wonder van Anadalusië, Cadiz, speelde een belangrijke rol in de maritieme geschiedenis van Spanje. Ondanks de ligging aan de Atlantische kust, is Cadiz een historische toegangspoort tot de Middellandse Zee. In de sfeervolle stad zijn er een aantal spectaculaire stranden, indrukwekkende monumenten en intrigerende musea te vinden. Smalle straatjes, gezellige pleinen en oude monumenten kenmerken de historische binnenstad van Cadiz.

Foto

Impressies cruisehaven Cadiz (Sevilla)

 • De kust van Cadiz
 • Kasteel op een berg in Cadiz
 • Paleis in Cadiz
 • Witte huisjes op een berg in Cadiz
 • De kust van Cadiz
 • Kasteel op een berg in Cadiz
 • Paleis in Cadiz
 • Witte huisjes op een berg in Cadiz
Welke excursies

Privé tour door de oude binnenstad

Ontdek de fascinerende geschiedenis van een van de oudste bewoonde steden van de westerse wereld tijdens een wandeltocht van 2 uur door de oude binnenstad van Cadiz. Leer meer over de verschillende stijlen van architectuur die het verleden van de stad vertegenwoordigen, bewonder de buitenkant van de kathedraal aan zee en kijk waar bewoners winkelen op een lokale markt. Dwaal door nauwe steegjes en wandel over de charmante pleinen terwijl uw gids legendes en feiten over de oude stad deelt.

Het beste van Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en kent een rijke geschiedenis.Geniet van een privé tour door deze ongelofelijke stad, de bakermat van Flamenco en tapas, met zijn verbazingwekkende kathedraal van La Giralda en de Moorse Reales Alcazares, de rivier aan de Guadalquivir, de tuinen van het Parque de Maria Luisa en overige populaire attracties.

Kajak en snorkel tour

Deze kajak- en snorkeltocht door de Straat van Gibraltar is perfect voor elke natuurliefhebber. U hoeft zich geen zorgen te maken over het meenemen van uw eigen snorkelspullen, aangezien er vinnen en zwembrillen worden verstrekt. Het is ideaal voor diegenen die een dag buiten willen spenderen met het bewonderen van het ongelooflijke panoramische uitzicht op Gibraltar en zijn rijke zeeleven. Een deskundige gids zal u tijdens het kajakken en snorkelen begeleiden.

Cadiz en Jerez

Wanneer u slechts één dag heeft om eropuit te trekken, kiezen veel cruisereizigers ervoor om zowel Cadiz en Jerez de la Frontera op één dag te verkennen tijdens een gecombineerde stedentrip. Tijdens deze uitgebreide excursie zien bezoekers het beste van beide steden. Begin met een korte rit naar Jerez voor een rondleiding en stop in een lokale tapasbar voor hapjes en drankjes (op eigen kosten). In Cadiz kunt u de muren van de oude stad, het strand en het kasteel van San Sebastian bezichtigen. 

Cruiseterminal info

Vanuit de cruiseterminal is het centrum van Cadiz eenvoudig te bereiken. Wanneer u de cruisehaven verlaten heeft, en de Avenida de Puerto over bent gestoken, bent u in 5 minuten in het centrum van Cadiz.

Neem een taxi

Wanneer u liever een taxi neemt, betaalt u ongeveer €7 voor een rit vanuit de haven naar het centrum. Een stads tour kost ongeveer €40.

Luchthaven info

De luchthaven ligt niet in Cadiz, maar in Jerez de la Frontera, op een afstand van ongeveer 45 km van Cadiz. Het centrum van Cadiz is het best te bereiken via onderstaande opties.

Neem de bus

Buslijnen M-050 en M-052 rijden naar het centraal station van Jerez de la Frontera. Vanaf daar kunt u overstappen op een bus of trein naar het stadscentrum van Cadiz.

Neem een taxi

Een taxi vanaf het vliegveld naar Cadiz kost ongeveer €50 en doet er ongeveer 35 minuten over.

spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.

ANVR SGR CLIA CLIA