045 541 02 32
Menu

C&O Travel - Lifestyle Cruises uw cruisespecialist

C&O Travel Cruises Team
Info

Bezoekadres C&O Travel Nederland, België en Duitsland.

C&O Travel ANVR, SGR Cruisespecialist Nederland

Locht 40 (direct aan Parkstad Limburg Stadion Roda JC). 
6466 GW Kerkrade 
E-mail: cruise@ceno-travel.com

Telefoon: 045-5410232

www.lifestyle-cruises.nl 4 en 5 ster cruises
www.cruise-deluxe.nl ultra deluxe cruises
Aangesloten bij kamer van koophandel zuid Limburg 14053350
BTW nummer NL812718896B01

Openingstijden C&O Travel - Lifestyle Cruises

  • Maandag: 09.00 - 17.30 uur
  • Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
  • Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
  • Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
  • Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag: 09.30 - 15.00 uur

Neem buiten onze openingstijden contact met ons op via cruise@ceno-travel.com

Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur per e-mail.

Officieel partner rederijen, laagste prijzen

C&O Travel is preferred partner van de 4, 5 en ook 6 sterren cruisemaatschappijen Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, HAL, MSC, Aida, Silversea Cruises, Oceania Cruises,Seabourn, Hapag Lloid en Regent Seven Seas.
De meeste bestemmingen die wij aanbieden kennen we persoonlijk waardoor we u op maat kunnen adviseren. In de loop van de jaren hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met onze partners, waardoor wij in staat zijn u voor de gepubliceerde cruises de laagste prijzen aan te bieden en zelfs de meest bijzondere wensen van onze klanten op de bestemming te laten verzorgen.

Kwaliteit gewaarborgd

Om de kwaliteit van uw reis te waarborgen en om u in geval van faillissementen of calamiteiten zo min mogelijk financiële schade te laten leiden zijn we aangesloten bij de volgende organisaties:

SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Met uitzondering van lijnvluchten die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis.
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Kijk voor meer informatie op http://www.sgr.nl/  

ANVR - Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

Voor alle reizen op deze website gelden de ANVR-Reisvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. De ANVR hanteert strenge normen voor de kwaliteit van reizen en voor de informatie daarover. Op de website van het ANVR, www.anvr.nl, kunt u onder "onderwerpen - overzicht" de ANVR-brochure downloaden. Naast de Reisvoorwaarden vindt u in deze brochure ook de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Foto

Foto's en impressies Over C&O Travel

  • C&O Travel Cruises Team
  • C&O Travel Cruises Team
Onze werkwijze

Het C&O Travel cruiseteam richt zich vooral op de doelgroep welke behoefte heeft aan service op detailniveau.
Uw voordeel is de kennis welke onze cruisespecialisten hebben vanuit veel reiservaring op cruiseschepen en ook jarenlange ervaring met het samenstellen van maatwerkreizen.

Maak gebruik van gratis adviezen zodat uw welverdiende droomcruise een succes wordt

Wij helpen u bij een compromis van prijs - schip en route

U zult enkele belangrijke afwegingen moeten maken als het gaat om uw budget en vervolgens de keuze van cruiseschip en cruiseroute. Vanuit onze ervaringen kunnen wij u heel goed helpen bij de te maken keuzes

C&O Travel - Lifestyle-cruises heeft meer dan 30 jaar ervaring als touroperator en heeft zich in de laatste 10 jaren alleen nog maar als cruisespecialist geprofileerd.

Wij zijn officieel partner van een 15 tal gerenommeerde rederijen.
Vanuit deze samenwerking kunnen wij u ook een beste prijsgarantie bieden.

Ontvang geheel vrijblijvend een maatwerkofferte met advies

U ontvangt geheel vrijblijvend een maatwerkofferte met adviezen. Bespreek met onze cruisekenners uw wensen en wij bieden u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.

ANVR SGR CLIA CLIA